tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 29 July 2011

Alkisah Handphone

salam bismillah,

akhirnya dapat juga beli handphone yang sesuai..... dah byk kali di minta, tapi permintaan tak juga di layan hmmmmmmm

bukan tak nak belikan.... takut kang jadi isu besar hihihihihi ada jumpa hari tue kat kedai di putrajaya nie...... sampai nangis2 x di layan juga..... nasib tak hentak2 kaki kat situ huhuhuhuhuhu

nak beli Ipad bagai tue, mahal sangat beli kan E71 pun dah sesuai lah

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




haaaa ini dia E71 utk dua anak dara sy nie...... 
ayah nyer yg membelikan time jumpa kedai mainan murah kat muar minggu lepas hehehehehe
ok lah tue beli 2 hp x sampai sepuluh hinggit..... masa nengok kat floria, putrajaya ada booth jual telefon ganggang mainan tue rm10 satu, menangis2 farisya nak tipon tue..... i x nk layan 
membazir jer, kalo beli 1 berebut, so jadinyer x yah beli..... hehehehe




so inilah dak dua org nie dok menyembang.... nengok qiera tue serius ajer mukanya :)

ini dah tak bole nak describe lg apa story nyer..... siap muncung dah kuar hahahahaha
farisya lak ternganga hihihihihihi 

esok nyer..... dia terbasahkan hp dalam air..... abis dah tak berfungsi.... pandai lak dia membodek ibu n ayah...... nak tau apa ayat dia...... "ibu ada duit tak? boleh belikan hp baru? = ibu tak ada duit lah kakak, cuba tanya dengan ayah...... hihihihihihi :) dari luar tue.... dgr farisya bertanya dgn ayahnyer.... sama gak ayatnyer..... pas tue terdiam hihihhihihi kena marah dengan ayah..........

sekarang dah ok hp E71 tue..... selepas di keringkan..... so akhirnya dapat gak anak dara nie hp.........


2 comments:

  1. alalala so sweet..rindunya kat anak dara auntie ni:D..dah ada tel tu xnak call auntie ke hehe?

    ReplyDelete
  2. hihihihihi nnti raya kita jumpa yer :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends