tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 17 August 2011

^ __ *

salam bismillah,

hampir seminggu x update aper2 dalam blog nie..... agak membz dgn keje.... al-maklum dah dok seksyen baru yg agak mencabar, n kekadang kalo x bz, jadi tension gak, bila byk sgt yg tak putus2 dtg pun tension gak.... tapi sy amat puas hati dgn keje sekrg....... memang sy minat berkerja deal dgn public :) mungkin kerana pendedahan awal lepas abis school dah keje dgn public :) tgk ragam org yg memacam tue..... best :)

kadang2 jer agak tensi sikit, yer lah bila 8 org pegawai memberi arahan dalam 1 hari, pas tue semua dgn kadar segera, dgn nak tue, ini lagi...... hmmmm nasib bulan ramadhan sy agak bersabar gak hihihihihi :) memang betul lah nak tgk diri kita, perangai kita sebenarnyer, cer tgk kita time ramadhan nie..... itu lah kita sebenarnyer :)

nie pun sbb ada 3 meeting yg sama, masa yg brbeza  agensi yg berlainan so kena standby kat kaunter, supaya mereka yg hadir x silap time... so mengambil kesempatan meng update aper yg patut ler..... 

Ya Allah moga kali nie betul lah langkah yang ku pilih :) n semoga di berkati rezeki yang kau kurniakan ini.... aminnnn

ramadhan kali nie pun x brkesempatan pun nak upload juadah yg x seberapa tue :)
seperti thn2 lepas, memang dah kurangkan pembelian juadah yg bukan2, yer lah time g bazaar sume nengok makanan nmpak sedap.... tp hakikatnyer memang sedap pun hahahahaha

bukan aper sy agak fobia membeli lauk2 yg siap masak di bazaar, pernah terkena beli nasi tomato ayam masak merah dah basi hmmmmmm, kuih pun sama..... so langkah yang di ambil masak 1 jenis lauk n sayur, masak nasi.... keje hubby beli kuih 4 hinggit sudah..... cukup jer kami mkn 5 beranak, tak yah membazir :)


2 comments:

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends