tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 20 July 2011

patut lah tak berapa cun ^__*

salam bismillah,

sabtu yang lepas, mood rajin telah datang.... hampir 2 tahun saya x mem'baking' hehehehe ada gak peralatan x buka lagi, still dalam packet ialah deco set for cup cake ... konon2 dulu time tgh hangat cup cake tue.... sy pun menyibukkan diri gak, membeli peralatan.... dah cukup peralatan nak buat.... mabuk melanda hahahaha rupa2 nya sy peknen..... sampai kesudah tak buat lagi cup cake tue.....

as kenangan walau x cantik gambar yang di ambil, saya nak letak juga kat blog saya ini... makna nya saya telah mencuba membuat apam dot dot nie.... weekend nie nak buat lagi lah, harap dot dot kali nie menjadi yer

dari kajian yang di buat, chewahhhh saya telah melakukan kesilapan dalam membuat my 1st apam dot dot nie.... so this time kena perbetulkan lah.... hope terlaksana yer :)

dalam x menjadi tue bagi gak kat mak, abah, adik2 n mak sedara utk merasa, al-maklum 1st time buat so excited lah kan :) mlm sabtu tue mak sedara@jalan kebun, Klang buat kenduri doa selamat ..... dengan apam yang x berapa cun tue pun mak sedara jamu kat tetamu, malu ler saya...






2 comments:

  1. xpe..nnti cbe lagi k....nnti chantek n gebu gtu...hehehe!!

    ReplyDelete
  2. oshin: hehehehe tue lah org sibuk buat, akak pun nak buat :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends