tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 19 July 2011

R0s3s For3v3r

salam bismillah,

kami sekeluarga berkesempatan gak menjenguk Festival Bunga & Taman Putrajaya dengan tema "ROSE SELAMANYA"


pernah tanam bunga ros pink, time baru pindah rumah 4 tahun yang lepas.... so excited nak bercucuk tanam coz ada lah tanah sikit kt rumah tue konon2 nak buat ala2 english garden.... lama2 dah tak terjaga malas lebih dari rajin hahahahaha memula memang lah semangat kental and last tak termenten.... kesian kan :(

berkesempatan ke floria nie last week 13 Julai 2011, lepas balik keje singgah ke sana, kebetulan mr hubby off so singgah ler sekejap.... ambil gmbr anak2 riang nie... ops sebelum tue sempat lg sy main badminton with ofismate dapat gak 15minit sebelum mr hubby sampai.... jadi lah dari tak der exercise kan.... bukan nak slim sgt pun.... hahahaha "ayat x nak kalah" jadi lah supaya body fit sikit....

sangat suka dengan gambar ini n ngidam nak taman nie juga hihihihi

lama tak terselit muka saya kan.... malu yang sebenarnya <3 

<3 buah hati saya <3



No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends