tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 14 July 2011

4ROW4N4

salam bismillah,

nie citer dah basi yer.... sila jangan marah kat saya <3 <3... inilah tujuan asal ke Perak cuti sekolah yang lalu, nie semua en hubby punya planning, sila jgn marah yer abg :) kan abg kata selalu gak ngintai2 blog org huhuhuhu... silalah klik nuffnang saya ngehngehngeh.....

ingat ker dah abis meronda perak nie... rupa2nya kami 1st time sampai bukit merah :) macam2 ada kt bukit merah nie.... kami meronda2 kolam ikan arowana di company nie golden arowana farm ini semua berlaku time hubby jenguk2 kat hari belia di Putrajaya yang lalu.

banyak rupanya company2 yg buat projek nie.... and artis yg popular n cukup quota 4 pun ada company kat situ... Salih Yaacob nie company dia  terpampang gambar dia kat situ...

ok lah x aper pun nak cerita... cuma menarik gak ke sana banyak maklumat yang di perolehi.... dan yang sure kami pun x sempat ke Bukit Merah Lake Town tue.... next time ada umur and rezeki boleh ke sana lagi.

 arowana yang sedang bertelur....

inilah anak2 ikan yang dah matang....

 ^ __ ^ buah hati

gambar nie kat kolam ternakan :) kami yang menanti penuh setia...


2 comments:

  1. hubby minat ikan ni..
    dulu ade sekor kami bela..pastu mati sebab x cukup oksigen(kami tak de kat umah, elektrik shot)..
    lepas bersihkan aquarium, terus hubby beli lain..
    alhamdulillah idup sampai sekarang..besar dah pun..(^_^)

    ReplyDelete
  2. itulah husband baru brjinak2, tp x bela lagi... just nengok2 kawasan, memang susah nk jaga kan... ikan hiasan yg agak mahal jugak :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends