tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 21 July 2011

L3t's cycl3

salam bismillah,

last 2 week memang aktiviti menyibukkan diri dgn mcm2 hal, kalau nak ikut hal rumah memang sentiasa x abis2 :) rutin bulanan memang sentiasa pack dgn program yg di rancang dan yg tdk di rancang...........

ini pada 10 Julai yg lepas kitaorg balik kg sy di kota d'sara.... semlmnyer 9 Julai en hubby ker, kiara park, berbasikal dgn ofismate dia n test drive basikal yg nak di beli 

dua princess yg dok test basikal yg sesuai... nak beli 1 basikal jer pun :)
sebelum ke kedai basikal nie kami singgah ke jualan gudang pakaian kanak2 kt kota d'sara, byk gak brand yg di jual dapat gak ler sambar baju bebudak nie.... sesuai ler utk raya nnti... jimat duit ibu n ayah..... dah nak balik tue farisya ternampak baju brand apa ntah x ingat.... yg ingat hrga tue yg x tahan mahal mcm x berbaloi buy 1 free 1 dengan harga RM100 .... yg dia menangis nak sesgt baju tue coz baju sejuk tue ada bulu2 kt tangan n leher yg lagi penting gambar mickey mouse...
tak der kepentingan pun nk beli baju tue hehehehehe
sayang anak jgn di ikutkan sgt :)

nie sabtu lepas.... pepagi dah budak2 nie bangun... excited sgt ayahnyer dah janji nak bawa g taman.... basikal semua sumbat kat belakang kete... en hubby lak mengayuh basikal nyer terus ke putrajaya


syarat dari ibu lak.... sebelum berbasikal, kita berposing dulu hahahahaha

nie memang port baik kami ^_*
x orang pun.... best

nie sy dok mengetest basikal hubby hihihihi


No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends