tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 27 July 2011

P.U.L.4.5.4.N

salam bismillah,

last week balik kg muor.... gerak malam lepas abis keje, sabtu pg tue hubby menemankan ayahnyer buat laser mata.... buat kat Adnan Specialist Eye Centre, Muar.... niat hati mcm nak buat juga tp dup dap dup dap hihihihihihi takut..... takut lepas tue tak nampak terus huhuhuhuhu.... tunggulah dulu kekuatan jiwa belum ada lagi, kos nak buat juga agak mahal n yg sure belum bersedia... spec pun sy tak nak pakai mcmana tue.....

sementara nunggu hubby bersiap2.... sy n anak-anak yg dah ready nie g menjamah buah-buah yg ada kt laman tue.... belum masak abis lagi nie.... adalah rezeki kami balik kali nie :)

dapat gak sebakul manggis........ raya nnti puas ler makan 

 my sweet heart

mereka nie memang suka kalo dapat main kat luar.... bebas

ada bakat tak as fotografer.... nie baru kamera hp jer, kalo dapat yg canggih kan best

adik ya dpt petik buah tp yg belum masak ler

sibuk dok memilih buah.... byk yg belum masak.... kita tunggu raya nie k.... 
ada 4 pokok pulasan nie, buah mata kucing pun dok berbunga dgn meriah, manggis pun ada,
rezeki kami lagi.... balik kali nie, dapat gak makan durian lagi.... ada sepokok lg sedang berbuah....

2 comments:

  1. suke manggis tp tak suke pulasan...
    lebat tul pokok buah pulasan tu berbuah ek..

    ReplyDelete
  2. pasal BE tu org tak brape paham jugak..tp yg org tau, kalo BE tu die masih running tp kalo dah jd ME dah tak running RM lg..takat tu jer..hehehe..

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends