tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 20 July 2011

tutti frutti

salam bismillah,

teringin nak makan nie, baca comment memasing sedap tutti frutti n ia berkhasiat lagi... ice cream di buat dari frozen yogurt.... kami anak beranak memang suka makan yogurt... dah terliur dah nie... yg spesel kita bole pilih sendiri nak flavor, topping then timbang pas tu bayar ikut berat.... harga sendiri mau ingat ler hehehehehe ambil banyak n berat mesti harga pun berat gak hahahahaha :) outlet cyberjaya dah buka.... so jom kita try





nie variety topping nyum nyum






p/s: minggu nie bolelah try <3 gmbar semua google yer
tak der kenangan lagi dgn tutti frutti nie



No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends