tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Sunday, 24 July 2011

qiera berjoget di takashima

Salam bismillah,

Aksi nie di rakam di giant @ muor pg td, pergi mmbeli brg dapur, jauh benor kitaorg menyopingkan, bukan aper ayah mertua baru buat operation kat mata so dlm tempoh seminggu nie dia x bole keluar or drive ke mana2.

Sebelum tue kitaorg mengetest apa2 yg patut kt luar tue, bebdk nie mengambil ksmpatan ler mengalahkan ibunyer huhuhu

Aksi qiera nie kt takashima fitness centre, ntah apa nama peralatan nie, smpai ada makcik tue ketawa nengok aksi qiera, katanya rambut qiera cantik..

Masa kt klinik smlm pun ada aunty pun tegur qiera, rambut cantik mcm doll...

Itu jer nk story pun, ok lah nak ngemas baju, jap g nak gerak balik pulau pulak.. Dari bukit treh ke pulau meranti :-)
Published with Blogger-droid v1.7.2

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends