tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 13 October 2010

Cerita 10.10.10

Salam bismillah,

ceritera pada 10.10.10.... pg kul 11 kami ke klinik suraya utk check kandungan gula dlm darah :) before tu sebelum 12.00tgh mlm dh stop makan..... sebenarnya x trlintas pun nk buat check up nie, memandangkan luka di tapak tangan n lutut x smbuh2 dekat 2 minggu, dgn my suami takut2 kan dgn mcm2 penyakit :)

Al-maklum bulan raya yg lepas, mcm2 sy makan memandangkan dgn umur yg makin meningkat juga takut gak penyakit hinggap hehehhehhe

result kandungan gula saya normal yer 5. my hubby pun buat gak check-up result pun sama gak.... alhamdullilah

luka sy lmbt smbuh coz saya x mkn antibiotik n x sapu ubat luka hehehhehhe :)

alang2 dah g klinik kami minta dr nak buat full blood test nk check cholesterol, liver n mcm2 lah, dekat 5ml gak darah kami di ambil.... result nnti dia akan call kemudian yer....

kuar klinik dekat jam 1.00pm dgn perut brbunyi2 minta di isi.... hubby ajak makan @ restoran baser di bdr puteri puchong prnah masuk jln2 cari makan... nie 2nd time mkn kat kedai nie.... sedap nasi ayam n beriani.... sy bg 4/5 bintang

cerita jer lebih gmbr x kan hehehhe bukan apa hp x canggih

selepas mengisi perut, agenda utama pd hari 10.10.10 adalah g TESCO... membeli barang dapur hehehhehe smpai kul 4.00pm baru smpai rumah yer huhuhu

then hubby n hakim keluar ke ampang utk hntr keter, kali nie bawa hakim lak coz balik tu diaorg naik train ke serdang... dlm kul 6.30 sy n 2 princess pergi komuter ambil 2 our prince.... yer lah sebelum tu hubby prnh bw farisya naik train.... so kali nie hakim pulak nk merasa naik train :)

p/s : entry tertangguh 3 hari asyik draft jer hehhehe

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends