tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Saturday, 30 October 2010

Sabtu di Rumah

salam bismilah,

hari nie dok rumah jer.... en suami dalam mode standby so pagi2 dah keluar ke stadium bukit jalil katanya kalo x settle gak kerja mau dok sana sampai malam....

so sabtu nie saya n anak2 lepak rumah tengok tv, berblogging layan mood yg agak sensitif minggu nie huhuhuhuhu

nak upload gambar kabel kamera trtinggal kat ofis....

memandangkan en suami x di rumah.... lunch utk anak2 makan bubur jer plus dengan kek choc moist yg sedap :)



No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends