tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 6 October 2010

Further Study

Salam bismillah,



semenjak 2 menjak nie, hati trusik macam nak sambung study.... next year mcm kurang program hehehhe almaklum program tambah anak diberhentikan buat sementara waktu anak dah makin membesar, dgn keje yg kurang mencabar..... 



nak study sama2 dgn anak2.... duduk semeja memasing buat homework/assignment :) wah bestnyer kalau benar ia terjadi :) prepare for presentation :) masih berbelah bahagi....



tanya pendapat hubby katanya sambung lah.... memang dia sentiasa support saya.... tapi............ ntahhhhhhhhhhhhhhhhh............ dah 5 tahun niat tertangguh........ umur pun dah nak menjangkau 30thn...........



50% dah ada...... mana nk cari lagi 50% nie......




No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends