tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 18 October 2010

Cuti Bersalin 90 hari

Salam bismillah....

alhamdullilah diluluskan juga cuti bersalin 90 hari... saya memang tertunggu pengumuman ini hehehhehhe opsyen di beri buat "kami" wanita yg berkerja di gomen.... masing2 bole buat pilihan sndiri :)

sama ada nak 60 hari / bole 5 org anak atau
90 hari / bole 3 orang atau
60 hari + 90 hari / bole 4 orang

so keputusan di tangan anda yer....

Keputusan saya, memang niat nak tambah sorang lagi :)
kira penutup lah kan hehehhehhe
sajer2 tnya hubby, dia nak 2 org lagi lah.... CUKUP....
nnti tua menyesal lak.... sunyi
betul gak kan..... hmmmmm bole di pertimbangkan lagi lah :)

ok lah dah abis time rehat.....

sambung entry kemudian.... nnti saya nak story pengalaman frust time nak preggy yg 2nd dulu.....

so pada friends yang tgh frust2 tue.... jgn bersedih k...
semua yang terjadi bersebab....

tatatata tititititi tututututuutu

wassalam

2 comments:

  1. yea2 kak gee nak tambah 2 lagi....huhu...akak cepat la story...

    ReplyDelete
  2. aida : hehehhehhe planning jer tu...
    nnti akak story k.....

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends