tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 20 October 2010

Spaghetti Carbonara

Salam bismillah,

yes, finally kete dah selamat di hantar pada my abah.....

smlm after maghrib kami bergerak ke kota damansara.... saya n hakim satu kereta, my hubby n anak dara satu kete... keluar at same time, sy smpai awal 5 minit jer dr hubby... ikut kan saya patut smpai lagi awal coz hubby siap singgah laundry hntr toto utk d'cuci.... al-maklum sy rabun sikit.... so drive pun slow jer lah x berani nak pecut mcm di siang hari hehehhehe (ada gak bos yg trperasan i pecut laju :) mungkin time tu sy tgh rushing kejar punch card) saya seorg pemandu berhemat tau.... percaya k

hmmmmmmmm jadi semalam saya x masak..... so planning smlm x jadi akan di laksanakan hari nie :)


so hari nie ptg nnti saya akan masak spaghetti cabonara.... resipi simple jer
setiap bulan memang beli stok sos nie.... senang...... bila2 teringin nak makan.....
bole buat sndiri :)

letak bahan feveret sea food or ayam


saya suka letak udang.....

nanti........................ jadi lah macam nie



nak sedap tambah lagi chesse........... nyum nyum........ saya n anak2 makan brtmbh :)
hubby kurang gemar

p/s : gmbr dari google yer.....

2 comments:

  1. carbonara idaman!!! tapi haram tak try wat lagi :D

    ReplyDelete
  2. zaa: sedap tau.... senang nak wat, jgn letak mcm2 bahan nnti rasa lari :)
    makan panas2 sedap huhuhuhu terliur akak

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends