tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 30 October 2012

Restoran Asian Cibo, Muslim Food

Salam bismillah,

nak share tempat makan kat Cyberjaya....RESTORAN ASIAN CIBO, Cyberjaya, Dinner sempena celebrate bday suami tersayang yang ke 37 tahun pada 22 October 2012.... memang hari makan ler, ptg dah potong ais krim kek... malam makan nasi.... nak tau detail restoran nie sila lah klik kat sini ^_*

bday man dgn aksinyer





hakim ckp sedap ayam lemon nie

  
ada enam menu ::: sgt sedap tau :::

settle makan ::: anak bujang terlentok, tunggu ibu abis makan x settle :::





abis makan ::: isi customer's feedback form ::: 
ngantuk sgt anak bujang nie 
mau tak bangun g sekolah 6 pagi
sekolah sampai ptg kul 6ptg baru smpai rumah


nie total kena bayar :::: murah kan ::::
hehehe bil utk air jer yer
ada gov tax lagi huhuhuhu

:::: model makan nie :::

lagi model x berbayar




nie saya suka sangat n first time makan tau....  Golden Yam
memang popular kat restoran cina tau
yang bakul tue di perbuat dari keladi/yam
dalam tue macam2 sayur ada n makan panas2 sedap yer...
saya siap tapau balik x abis... coz dah kenyang sangat makan macam2
macam sarang burungkan hehehe kat luar pinggan tue suun yer :::::

 saya ambil meal for 6 people, banyakkan :) harga RM58
amat puas hati dengan makanan 
siakap masam manis ikan yg besar dan sedap dari 5 bintang sy bagi *****
Sambal Prawn *****
Golden Yam *****
Belacan Kangkung *****
Claypot bean Curd *****
Lemon Chicken ***** memang terasa lemon sesangat sedap ok
Rice ***** sedap juga beras mahal kan

air oder 4 jer
ice jasmine tea
apple juice
air suam 2 cawan

ok ler.... kalau jalan2 Putrajaya / Cyberjaya dan kawasan sekitarnya.... nak ubah selera makan.... mai ler rasa makan kat sini yer.... Restoran Asian Cibo ada 2 outlet Dataran Glomac, PJ dan Cyberjaya



 

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends