tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 17 October 2012

WORDLESS WEDNESDAY

salam bismillah, entry bergambar yer


 

kek nie oder dgn k.ina office mate.... sedap tau.... nie buat celebrate dgn kawan di Pra Sekolah pada 7 September yang lepas..... kalo kawan2 area Putrajaya nak oder.... bole ler order dgn akak ini....
klik lah link ini yer blog kak ina



 


nie bln 10 tahun lepas celebrate bday abg i, tahun nie mcm nk ubah selera pulak... n for sure saya lah dok sibuk2 beli kek bila meraikan hari penting insan tersayang....

tahun nie plan oder kek nie, tp x decide flavor aper... 1st time beli melalui groupon

kalo korang berkenan nak try rasa meh ler klik GROUPON sini.... mcm2 ader, bukan setakat kek
setakat nie kira regular customer tau kat GROUPON










 

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends