tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 18 October 2012

GROUPON LAGI

Salam bismillah,

nak share lagi aper yg menarik kat GROUPON    smlm ptg blogwalking, searching n survey2 tmpat nk celebrate bday abg i n jumpa lg offer makan2 nie hehehe nk celebrate anak beranak jer pun bday abg i next week 22 Oct 2012...... yang ini saya jumpa n berkenan.... hehehe nk celebrate bday abg i, tp citarasa menu ikut taste isteri.... adil kan :)

Makanan Cina Muslim memang feveret saya.... tp x banyak restoran yang sedap n halal :)
nnti dah makan kat sini sy story detail yer :)













Restoran Asian Cibo (Dataran Glomac)Lot A-G-3A, A-G-05, Ground Floor, Jalan SS6/5A, Dataran Glomac, Kelana Jaya, 47301 Selangor. 
Phone: 
03-7887 3699 (Call Mon – Fri: 10am – 10pm / Sat, Sun and Public holidays: 10am – 5pm)



Restoran Asian Cibo (Cyberjaya)Unit A&SP9, The Street Mall , Cyber 12, 63000 Cyberjaya. 
Phone: 
03-8325 1333 (Call 5pm – 11pm daily)


* picture google

3 comments:

  1. Ada akaun groupon tapi tak pernah beli apa-apa hehe...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Terima kasih kerana entry ni. Ingat nak pergi malam ni...tapi nak makan steam boat...
    InsyaAllah...sedap kot....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Terima kasih kerana entry ni. Ingat nak pergi malam ni...tapi nak makan steam boat...
    InsyaAllah...sedap kot....

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends