tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 15 October 2012

Laser lah sangat

salam bismillah,

Hii korang semua, apa cerita weekends... mesti mcm2 korang buatkan :) ada lg kan musim org kawin, tunang, bersalin, celebrate bday, aniversary n mcm2 lah.

Weekend minggu nie x aper yg menarik.... Cuma mood rajin memasak sekrg nie.... Sabtu x kemana2 hanya ke pasaraya Hero, beli barang dapur utk stok seminggu :) smpat sy sound cashier kt situ hehehe dah lah muka masam mencuka.... Ada ke patut plastic yg ada sayur di campurkan sekali dgn kicap n sos.... Di sumbat satu plastik smpai koyak hehehe memang kena lah berdas-das.. Lagi ler kena torture lg.... Mulut dh bising2 bebel, mcm nie ke u keje, kalo x bole keje better u balik ambil cuti, maner supervisor u sy nk jumpa... Soh bg u cuti hr nie hehehehe nasib cashier sebelah ckp sorry nk hrp minah tue huhuhu satu ayat pun x brbunyi     Itu ler antara ayat sy :) itu semua spontan n sebenarnya dh byk kali byr kt cashier nie... Ntah naper pulak ringan pula mulut nie nk laser hehehehe pd adik cashier tue, sabar yer lyn customer mcm sy n hrp u berubah, sy pun prnah jd cashier mcm u, n mcm2 ragam customer u akan jumpa....

Muka kalo masam2 rezeki susah nk datang dik.... Walau air muka kita serious n agak kurang manis, insyaAllah kalo selalu senyum, muka jd manis percaya lah ckp i nie dik hehehehe X rugi pun nk senyum2 bukan kena keluar duit... Lg murah rezeki tau.... Akak nie pun tgh belajar bersyukur n redha.... Bukan x pernah bersyukur... Cuma kali nie kena bersyukur n redha dgn kerjaya.... Yes, akak memang buat perancangan dlm byk perkara, kadang2 yg simple pun akak akan rancang

Cth persekolahan anak.... True...... saper x nak anak pandai, bijak.... semua parents mengharapkan yg terbaik utk anak2, tgk pd kemampuan keluarga kita, kalo pndapatan bulanan cukup2 utk anak belajar kt tadika kemas.... Kita hntr lah kat kemas, jgn paksa diri hntr kt tadika private, smpai kena berhutang.... And Alhamullilah rezeki Farisya Humaira dapat masuk Pra Sekolah lagi tahun depan ...




gmbr qiera time hntr ayah, abg, kakak ke kidzania
Nie pun sy buat perancangan awal 
Beli ticket time offer
Sebulan lepas tue baru pergi
So sy dh brjimat


No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends