tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 14 February 2011

zoo melaka

salam bismillah,

citer dah basi nie, tak berkesempatan nak update.... asyik masuk draft jer :) masa CNY hari tue, kitaorg balik kg.... dlm hubby x sihat tue kami singgah ke zoo melaka..... time nk masuk highway nilai jeling ke bawah tgk jln jammed, nasib belum masuk tol n hubby buat u-turn n ikut jalan lama..... smpai lukut masuk highway semula n jln dh clear, time nak exit ayer keroh jalan dah mula sesak balik.... ramai bercuti ke melaka..... nak masuk parking zoo pun FULL.... bodek adik yg jaga tue, minta masuk juga :)

 nie masa baru keluar rumah... muka memasing happy dpt brjalan..... lepas 1/2 jam huhuhu bermulalah nak bergaduh mesra, berebut n yg si bongsu akan duduk beriba dgn ibu....

 sesampai zoo.... ambil gambar dulu.... baru boleh meronda :)

qiera paling excited dapat g zoo.... budak2 nie kalo brgambar x pernah nmpak cun...... masing2 dgn ragam.... yg penting ibu tetap menten hehehhehhe :)

nie edisi bersama ayah pulak..... baru ok sikit, setelah ibu menjerit suruh tgk camera hihiihih

time nie tgh tgk animal show..... memasing teruja

time tgh tgk show org utan memanjat2....





2 comments:

  1. ala3 sweetnya sya posing..suke tgk..hakim lak duk tayang gg rongak dia haha..qiera lak maintain wat muka innocent je hehe..nanti dtg rumah auntie tau...

    ReplyDelete
  2. insyAllah yer umi :) sekrg nie farisya jer yg rajin nk posing.. yg brdua tu ikut mood :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends