tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 16 February 2011

BBQ Land & Stemboat, Kuang and Kayu Nasi Kandar, Kota Damansara

salam bismillah,

akhirnya sampai gak sy ke sini... TQ to hubby sudi tunjuk jalan ke sini n TQ to abah n mak belaja makan.... Mula2 rancang we all nk belanja n at last mak n abah yg belanja.... diaorg dpt bonus raya cina... biasa lah kalo CNY time nie lah rezeki besar diaorg :)

sekrg nie tgh tunggu rezeki dr hubby :) bole buat belanja holiday kami nanti hehehhehe

saper2 yg nak mencuba makan sini.... meh lah singgah sedap n harga pun berbaloi RM18 seorang. Kanak-Kanak 6-12 tahun cuma kena bayar RM8. 5 tahun ke bawah FREE..... Farisya n Faqiera FREE

Lokasi BBQ Land n Steamboat. Lot 2568, Lorong Atap Batu 16 3/4, Jalan Kuang, Sg Buloh. Senang jer nak sampai situ. Kalo datang dr Putrajaya terasa lah jauhnya hehehhe better tipon and book tempat ni no hp 017-8800627€. Waktu operasi dari jam 6.30 petang - 12 tgh malam. 

antara yg telah di makan :)

cik mah, mak n abah  



lepas kenyang.... brgambar sbg bukti dh sampai bbq land n steamboat, Kuang :)

keesokkan pagi nya abah sponsor breakfast pulak.... kali nie kitaorg g makan kt Kayu Nasi Kandar kat Kota Damansara..... sy 1st time makan kt sini... mak n abah selalu lah..... yer lah dh dok sanakan..... yg buat sy teruja ada customer oder roti tisu gula punya lah panjang :) jakun ek saya nie hihihihi al-maklum jarang makan @ kedai mamak

nie lah roti tissue tue :) kata staff dia sesuai di makan utk 5org.... hrga x sure.... next time bole try yer  
gmbr kredit to pasankia.blogspot.com

mak n adik bongsu ku.... tgh tunggu result SPM



No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends