tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 2 February 2011

s.u.n.y.i

salam bismillah,

sunyi jer ofis, ramai kawan2 ambil peluang cuti sakan yer.... semoga happy ek... saya x ambil cuti kali nie... lagi pun hubby dah keje kt kwsn PJ so dia bwh jajahan selangor n saya pekerja wilayah n kami tinggal sebumbung ek di selangor..... lg pun last week dia dalam mode standby bila2 masa memerlukan dia bekerja, sabtu n ahad baru nie pun dia keje..... so kesimpulannya x pyh ambil cuti..... lagi pun bulan 3 kami nak jenjalan so simpan cuti for next trip :)

InsyaAllah kalo tak ada apa2 esok pagi baru balik ke Muor.... planning nak singgah melawat kawan-kawan yg lama di tinggalkan di zoo melaka........ last singgah situ time cuti brsalin anak ke 2 cik farisya humaira... kalo x silap masa tue umur farisya 50hari...... agenda nie asyik tertangguh jer.... hope, esok cuaca ok.... x sabar nak bawa budak2 nie berjalan :)

mak n abah balik ke kedah.... so hati2 ketika memandu.... kalo penat berhenti, rehat dulu.... suruk cik pae drive pulak.... hope perjalanan di permudahkan yer.....







1 comment:

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends