tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 23 February 2011

Menghitung Hari

salam bismillah,

dalam kesibukan dgn tugas2 harian sempat gak sy nk update story di dlm blog nie yg kekdg story dah basi hihiihihi....ada sy kisah cak cak cak cak :) jgn marah yer, tp sy sgt suka situasi sekarang... yes, ia menjadikan sy lebih gigih, kuat.... dgn masa yg trkejar2, keje yg 1 x abis ada lagi keje yg dtg.... teringat suasana keje di jabatan bomba dulu huhuhuhuhu syukur 1st posting di tempatkan di situ.... mengajar sy byk perkara mengenai kerajaan yer lah dulu time keje private mana nk ambil kisah sgt :) 

sy rindu nak buat kew 8, buat servis, ngendap baca history perkhidmatan peg. bomba, melayan karenah, memang best kalo dapat duduk PSM. otak berkembang, motivasi tinggi, time tu masing2 menimbun fail kt meja.... masing sibuk dok print kew8.... bunyi printer yg mcm irama dan lagu :)

sekarang pun best gak.... belajar benda baru.... tempat lg besar.... berurusan dgn org yg besar n sy pun dah makin membesar dgn sihat :(

huhuhuhu berbalik dgn citer menghitung hari nie..... apa yg akan trjadi lg 5 hari nie.... jatuh pada hr isnin 28 Feb 2011 (isnin)....... nak tau tak..... jap ek.....

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

ok lah..... tq ek gigih scroll down.... jgn marah yer.... sy nak gurau senda hehehehhe asyik story serius jer kan.... sekali-sekala kita main2 pulak :)

tunggu 28 nanti sy up date story dia :)


sy pun tunggu gak hari 23 Mac nie :) nk trgelak pulak tgk aksi encik kacang main cak cak cak cak nie............. x suka tgk citer dia walau pun kelakar huhuhuhu nnti anak2 terpengaruh dgn aksi encik kacang

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends