tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 10 February 2011

Syukur.......... Alhamdulilah

salam bismillah,

huhuhu baru berkesempatan nak up date blog.... byk story nak citer, smpai x tau nk citer yg mana dulu.... macamana cuti CNY hr tue.... mesti memasing byk aktiviti kan.... kami pun last minit balik kg... ingatkan hubby x sihat tak jadi balik.... dalam x sihat tu dia nak balik kg gak... so kami anak-beranak follow jer lah..... on the way tu kami singgah zoo melaka.... next entry saya citer yer :)


yg penting syukur sesangat.... semuanya dah beransur seperti biasa.... hubby pun dah beransur pulih... ini semua ujian dari Nya.... ntah x tau nak di gambarkan perasaan nie....  kami anak-beranak gilir2 x sihat.... faktor cuaca juga punca utama.... so kawan2 kurangkan aktiviti luar n bykkan minum air yer :) Jaga kesihatan n jaga pemakanan yer.........

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends