tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 28 January 2011

Saya Ingat Saya Kuat Tapi.............

salam bismillah,


tapi sy lemah........ x bole nak lawan lg dah.... biasa demam x smpai 1 hari, telan ubat rest jap terus baik.... demam kali nie lain sgt x mcm selalu.... dah rasa semcm pd hr jumaat lepas, tp sy kan perasan lawa kuat so sy gagah kan diri bak pahlawan utk bekerja gak..... sebenarnya bukan apa.... anak2 semua sekolah di Putrajaya, kalo sy cuti still kena antar diaorg..... so kesimpulannya sy usaha juga utk bekerja seadanya...

fikir sabtu ahad mungkin sy akan kebah.... tp x juga..... bdn rasa x sedap.... demam kejap2 dtg n go..... sy pun x g klinik just makan ubat hubby jer segala ubat yg brkaitan sy mkn ler... b4 tu hubby dh demam dulu dah.... tekak rasa bengkak, nk telan pun susah mcm tajam semcm jer.... so selera mkn pun hilang.... x bole nak mkn nasi.......

abis mkn ubat hubby bdn still on n off demam.... pg isnin bersiap nk g keje rasa bdn Farisya dah mula panas.... dh rasa cuak kt situ.... yer lah sy cuba pertahankan diri x nak g klinik, then anak pulak demam n akhirnya sy mengalah menyerah ke klinik membawa anak2 n diri sekali ops... hubby tlg bw kami 4 beranak nie :)

selasa g keje mcm biasa..... nampak pada zahir sihat tp tdk dalaman...... bdn rasa sejuk2 n paling ketara tekak, lelanggit, gusi membengkak............ nk telan air pun sakit............ petang tu kami ke klinik sekali lg minta refer letter dr dr suraya utk jumpa dr pakar di private hosptital, puchong.... tujuan utama sbnrnya nk bw qiera jumpa dr paed di situ memandangkan ulser mulut x elok2 hmpir seminggu....

akhirnya sy x boleh pertahankan award yg sy pegang selama nie hehhehhehe nak tau award apa??? sy sorang jer x rekod dgn mana2 dr pakar kecuali  rekod mengandung yer kwn2.... n kesimpulannya antibodi sy dh x sekuat dulu..... so sy kena byk exercise n control pemakanan......... buat blood test, demam denggi negatif.... tp ada satu result tu positif..... n mungkin kerana sy mengalami pembengkakkan pada tekak, lelanggit n gusi memberi kesan pd result itu.... dr suggest utk sy rest, rest n rest........



gambar hnya hiasan semata2...... 

5 comments:

  1. sabar ye kak..za tau za baca msg kat kak nana..akak get well soon tau...

    ReplyDelete
  2. siannyer akak..semoga cepat sembuh yer kak..makan ubat ikut time..

    ReplyDelete
  3. sabar yea kak gee,...jgn lupe makan ubat k...semoga akak cepat sembuh.....

    ReplyDelete
  4. semoga ibu cepat sembuh..jaga diri, mkn ubat n rest ckup2 ok..we will miss you...

    ReplyDelete
  5. zaa, mama dhia, aida n azila: TQ atas ingatan... tu lah ujian kecil buat akak :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends