tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 11 January 2011

1st Giveaway by HEZE SUZE

salam bismillah,

dapat tagged dari yana nie dah lama baru hr nie sempat join.......cantik kasut nie.... memang sesuai lah hehhehhee lg pun memang kena dptkan kasut baru coz kasut yg lama nie minta di ganti baru jer, tp tu lah tunggu gaji lah ek.... bulan nie byk belanja anak sekolah n mcm2..... kalau nak shopping n cuci mata boleh masuk blog nie... cantik2 kasut n handbag nya



Syarat2 penyertaan adalah seperti berikut:-
1. Cam bese haruss menjadi follower http://hezesuze.blogspot.com & penaja bersama http://justprettystore.blogspot.com - DAH FOLLOW

2. Opkos kene wat 1 enty about this GA ye... - DAH JUGA

3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye. DAH JUGA

4. TAG 2 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha. MASNIZA & AIDAH

5. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok. DAH JUGA

6. Undian akan dibuat melalui random.org ye harap maklum.. Amin... Hope ada chance hehehheh 

2 comments:

  1. rajinnye kak g join contest!

    ReplyDelete
  2. sajer meriahkan blog zaa.... karang asyik citer diri org boring pulak hehehhehe

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends