tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Saturday, 22 January 2011

S.a.B.t.U

salam bismillah,

minggu yg x best.... seharian di rumah... kalau hubby dlm mood "standby" gini ler.... kalo x sabtu ahad kitaorg memang penuh dgn aktiviti... paling kurang pun g jogging kt taman putra perdana.... lg pun hr nie hakim ke sekolah, ganti cuti street seminggu nnti..... dlm2 bersiap hubby nk g keje tu, minta dia hntrkn hakim ke sekolah, memandangkan keadaan diri yg x berapa stabil nie...

tgk jam kul 2.30pm hubby n hakim x sampai lg.... hati dh rasa semacam jer n memang betul jangkaan sy.... hubby ambil hakim lmbt..... saat entry nie dibuat dia still belum balik lg..... dh 12 jam dia keje nie.... mencari rezeki utk kami..... ops berbalik story tghari td.... nk g ambil hakim kete hubby bw, so tunggu jer lah kt rmh.... nasib hakim pandai control keadaan, dia tgk org dh x kat sekolah n last choice dia pergi ke sekolah transit huhuhuhuhu menunggu  lah ayah kt situ....

dlm kul 3 drop hakim kt rumah pas tu terus dia g keje balik.......... saat bdn x sihat nie memang menguji kesabaran jugak lah... x bg hubby g keje pun x bole gak kan, karang x dpt gaji lg susah huhuhuhu... pg td bole control lg coz princess jer kt rumah.... bila dh br3 nie, agak huru-hara juga lah.... sorang x bole diusik, sorang lg nk menang jer, yg bongsu nie pun asyik merengek2 jer

kul 9 td baru rasa lega.... dh berpeluh bdn.... perut pun dh brbunyi minta di isi.... hr nie belum mkn nasi lagi.... x selera nk makan.... kesudahannya buat kopi 434 cicah dgn biskut kering jer........

esok tak tau lagi agendanya......... kalau hubby ada keje lagi gamaknya berkurung lah di rumah huhuhuhu

Farhan Hakimi

Farisya Humaira

 Faqiera Hadira

NEXT ?????????



2 comments:

  1. cutenyer..alelelele...

    kak, jom join contest..

    http://sayangdhia.blogspot.com/2011/01/contest-we-love-jeans.html

    ReplyDelete
  2. tq.... yana nnti free akak join yer :)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends