tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 4 January 2011

Dalam Kenangan 2010

salam bismillah,

yes dah 2011.. dah meningkat umur... ta ta 2010... ops nak review 2010 bole x? 2010 byk family aktiviti :) yg dirancang n tanpa di rancang berjalan dgn baik sekali... n di sebalik kegembiraan ada gak kesedihannya....

January 2010...
Anak bujang Farhan Hakimi baru masuk darjah 1....

February 2010...
Percutian yg di rancang hampir setahun akhirnya terlaksana... yes, akhirnya sy sampai ke Bandung, Indonesia selama 4hari 3mlm. TQ to hubby kerana merealisasikan impian sy ini :) February juga ulangtahun pekahwinan kami... di nikahkan pada 28 February 2003. dan pada 28 nie lah perginya rakan @ kakak @ mak { Puan Hasyimah Yahya} ntah x tau mcmana nk digambarkan perasaan... yes. memang rapat dgn arwah... dia pendengar yg setia... saat perit sakit mengandungkan anak ke 3 arwah lah tempat sy luah perasaan... apa sajer hal arwah byk bagi nasihat.... Semoga arwah di tempatkan di kalangan org2 yg beriman.... amin

Mac 2010
Percutian cuti sekolah tanpa di rancang kami ke comeron highlands 3h 2mlm... dpt menikmati view yg cantik, indah ciptaan Ilahi... and di sinilah bermula segalanya titik permulaan hmmmmm...... on the way balik turun tapah, kami mengalami saat getir... Syukur umur masih panjang... Allah masih sayang kami sekeluarga.... Terima Kasih di atas umur yang diberi.... Aminnnn

April 2010
anak bongsu genap setahun pd bulan nie bongsu ker hihihihii x celebrate... just prepare goodies n bg kt kawan2 dekat taska

Mei 2010
tahun ke 2 sy dapat pergi perhimpunan hari pekerja peringkat kebangsaan :)
TQ to hubby coz jaga anak2

Jun 2010
Jalan2 di Kolam Air Panas Sungkai, Perak

Julai 2010
Time nie dua princess kena chicken pox... kesian... Dugaan kecil dari Nya
sesekali di duga juga supaya kita sentiasa beringat pada Nya

Ogos 2010
Bulan Ramadhan....

September 2010
Celebrate birthday Farisya di Restoran Baser, Puchong. n beraya di kg hubby balik ke Selatan Transit ke Puchong pas tu beraya ke Utara.... cuti raya 2010 selama 12 hari :)

October 2010
Kehidupan seperti biasa.... sebagai isteri, ibu, anak, kawan, pekerja... pahit manis silih berganti itu yg mematangkan diri :) ops lupa celebrate birthday hubby di MAEPS makan stemboat.... sedap, byk n harga berbaloi nyummmmmmmm

November 2010
x story yg menarik... kehidupan seperti biasa... sambutan hr raya haji di Kg di Kota Damansara hihihihi then antar anak bujang balik Muor sempena cuti sekolah n temankan atuk sekali.... Birthday Hakim

Disember 2010
Birthday saya :) Percutian cuti sekolah... kali nie memang dh rancang cuti kami ke rompin... cuti pusing2 sambil lawat sedara di Kuantan... sambil cuti buat preparation brg anak ke sekolah....

itu jer lah kenangan 2010.... so 2011 sy nak jadi yg lebih baik dr tahun lepas...

4 comments:

  1. semoga this year lebih baik dari yang sebelumnya..insyaAllah...

    ReplyDelete
  2. kak ..
    jemput akak join GA..

    http://sayangyana.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html

    ReplyDelete
  3. zaa: InsyAllah zaa, berusaha ke arah itu, semoga diberkati oleh Nya.... amin

    ReplyDelete
  4. yana: tq, menjemput, nnti akak ngintai2

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends