tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 27 January 2010

wELCOmE FebUARy

i'm waiting for february....

yeayyyyyyy

bulan februari penuh story.... yang paling istimewa adalah my anniversary yang ke-7, birthday mak, family day ofis n my 1st vacation ber"DUA" with hubby :)

1 comment:

  1. nak g menggatal!! hahahah :p

    walaupun dah g bulan 2, macam2 mana pun bulan 3 xleh ngelak ok! :p

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends