tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 27 January 2010

January 2010

Salam,

hari nie dah 27 hari kita di tahun 2010, mean Hakim dah 27 hari bersekolah, gitu juga dgn aku nie.... dah 27 hari rushing, mmbebel, naik angin n segala2 :) al-maklum nak urus 3 org anak di pagi hari n nasib juga hubby tolong uruskan farisya gak... TQ abg :) kerana memahami n x kecik ati ek kalo ibu mmbebel pagi2 buta hehhehhe

rutin harian ku di pagi hari bermula seawal 5.30am n make sure 7.00am dah kena kuar umah n antar si putera hakim ke school di Putrajaya.... pas tu rushing ke ofisku di blok selatan punch card and hantar 2 princess Farisya n Faqiera ke taska di blok utara huhuhu 10minit gak brjalan kaki nasib same building.... jalan tugas sampai kul 1.00pm n g jenguk lak Qiera and bf dia sejam sambung kejer until 5.00pm ambil anak dara di taska n si bujang di rumah syafiq..... sampai rumah kul paling cepat 6.00pm..... rutin di rumah pulak memasak, n teman hakim buat homework, mengemas, sebagai budak darjah satu ibu kena semak time table utk kelas esok....n tot tet tot tet dah kul 12.00 tghmalam.... TIDO n esok 5.30am dah kena bangun lagi....

aku suka dgn keadaan mcm nie, walau kekadang tension tapi PUAS coz aku lakukan sendiri tanggungjawab sbg isteri dan ibu, i'm happy with my life :)
semoga kami sekeluarga di rahmati oleh Nya... AMIN

1 comment:

  1. kagum betul ngan superwomen ni...semoga segala yang dilakukan diberkatiNya...zila pun x tau boleh buat mcm kak g tak nanti:D...ape pun kak g jdi cth terbaik wat kitaorg...hehe

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends