tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 15 February 2010

Bandung, Indonesia

salam,

kali nie bersiaran dari muo, ibu sgt sibuk awal bulan hari tue... tup tap dah mid february, alhamdullilah perjalanan ke bandung, indonesia ari tu berjalan dgn lancar, cuma ada penambahan perbelanjaan transport jer... yg lain ok... dan yg pasti target belanja pun terlebih sudah.... :)

rasa insaf dan syukur silih ganti.... masyarakat di sana memang byk jurang perbezaan, kalo yg kaya tu kaya sgt, n yg miskin tu kesian sgt...

mostly, sampai sana we all makan makanan padang coz itu lah menu yg sesuai buat selera kami. try gak mkn ikan gurame yg glamer kt sana... bagi selera aku nie biasa jer lah.... kureng sikit...

yg pasti selama 4 hari di bandung, 3 hari kami jenguk ke pasar baru yg 8 tingkat tue hehehheh :) itu pun x sempat gak nk tawaf satu bangunan hehheheh

ok lah... gmbar insert kedian yer...coz nie pakai lappy hubby... bye



No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends