tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Sunday, 26 April 2009

Kelahiran anak ke 3

Alhamdullilah... dah selamat melahirkan baby GIRL 3.75kg pada 22.4.2009 jam 5.34 petang di hospital pakar an-nur bangi, selangor.

Di kesempatan ini.. nak ucapkan berbanyak TERIMA KASIH pada kawan2 di BKP, MOF
erna, nana, nini, masniza, cik fara, kak shima, puan fauziah, puan zarina, clementinie, azila, diyana, ain, nor, cik suwaida, cik azlina di atas kunjungan mereka yg sudi datang melawat....

Mengingati detik2 kelahiran cahaya mata ke 3 nie.... hmmmm susah utk digambarkn dgn kata2............ yg pasti TERIMA KASIH gak wat suamiku MR IS kerana mnjadi bidan gak utk bby kami ini.... dia brsama2 Dr. khamsiah menyambut kelahiran baby dan aku bersyukur kerana mndapat suami sepertinya....

hmmm lupa lak... TQ gak pada kak ros dan cik fara kerana sudi menghntar aku balik ke rumah ketika aku baru sakit sikit2 hehhehehhe

dimulakan cerita pada 22.4.2009 (Rabu)
* pagi tue still mejalankan rutin harianku, hntar akim g sekolah pas tu terus g ofis...
* dalam kul 10 adalah rasa sikit2 "contraction" tue tapi tak ler ketara sangat rasa nyer macam leh brtahan jer... disebabkan hari tue memang dah sampai 40 weeks.. coz tanda2 pecah air ketuban or kuar darah sikit tue tak ader....
* kol suamiku... nak ke spital utk wat pemeriksaan...
* cik fara dan kak ros antarku pulang ke rumah... pon pon pon pon .....
* tunggu suami ku pulang ke rumah.... pon pon pon pon .......
* Bila dah pulang kami pun ke kedai dobi dulu hehhehheheh
p/s : masa tue macam dah x rasa sakit dah.... siap suamiku tanya nak g mana2 lagi ker sebelum g spital nie... nak g SOGO ker, JJ ker mana2 lah yg aku nak pergi...
* dalam kul 1.30 baru smpai ke hospital... terus masuk ke "labour room" walau ketika itu memang x rasa sakit.... bila nurse check bukaan baru buka dalam 1 ke 2 cm jer....
tapi memang x rasa sakit pun......
* dalam kul 3.30pm dr khamsiah datang wat pemeriksaan dia kata baru buka dalam 4 cm jer n dr pecahkan air ketuban... kemungkinan aku akan brsalin lepas maghrib... so dia suruh aku rileks dan baca doa banyak2....
* aku di IOL kan oleh Nurse dan TIME nie lerrrrrrrrrrr aku mula terasa contraction yg semua wanita akan mengalaminya....
* jangkaan Dr aku akan bersalin lepas maghrib tak TEPAT.... Akhirnya aku selamat brsalin pada pukul 5.34 petang awal 2 jam dari time yang DR bagi.......
* Suamiku sampai tepat pada masa... dan terus menyambut kelahiran anak kami nie...

itu sajer setakat nie... gambar baby akan dimasukkan kemudian yer....
bye.... byeeeeeeeeeee

4 comments:

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends