tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 2 April 2009

teriMa kasih Wat hubby

Firstly... dila nak ucapkan terima kasih buat hubby tercinta, di atas semua pemberiannya :) dan sabar melayan karenah dan kehendak yang kadang2 dirasakan tak masuk di akal fikiran hehhehhe ... biasalah manusiakan :(

Terima Kasih yer Abang... Dalam masa sebulan abis dah duit abg ek... mcm2 ibu mintak hehhehhe :) Disaat ibu tgh menghitung hari nak bersalin nie, abang sanggup melayan kehendak ibu nie...

Just to share... aku dah dapat laptop, langsir untuk raya pun dah beli (ala2 english style) my feveret theme, dah antar kat tukang jahit pun, kain utk baju tawun nie pun dah beli, kaler aper?? SURPRISE...

last year ikut kaler peberet hubby ku hijau
this year main rembat jer coz time dok memilih kain memasing dah kepenatan yg amat sangat...

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends