tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 17 April 2009

Transit Baru utk Hakim

Di saat sarat nie... macam2 hal terjadi, kena cari tempat transit baru utk Hakim... "Mak Liza" dah x dpt jaga hakim dah coz dia ada masalah yg melanda... ciyan kat Kak Liza tue... SABAR yer kak Liza
kakak yg bawa van Sekolah pun sampai ujung bulan nie jer... coz dia dah x larat nak bawa van coz dia pun ngandung gak hehhehe

hmmm ntahlah manusia kan... sentiasa x puas ati dgn kesenangan orang lain... patutnyer kita sesama islam nie jgn ada perasaan hasad dengki nie... x bawa untung pun

Tgh hari tadi... aku dgn nana g cari tempat transit baru utk hakim... nasib menyebelahi aku... Kak Nurul "umie shafiq" kawan Hakim kat pra sekolah sanggup jaga hakim :) bukan main seronok hakim... Kak Nurul tu ada jaga sorang baby comey and montel nama dia ALIA baru 4 bulan... seronok nengok bby nie... senyum jer bila aku "agah" dia...

mungkin dia suka ngan aku gak kot... coz baby dalam perut nie pun gegirl gak...
bila lah anak ibu nie nak kuar yer... nie dah nak masuk 39 weeks dah... HOPE dapat melahirkan dgn selamat and baby sihat hendak-Nya... AMIN


2 comments:

  1. zila,

    bila due??? takecare urself n ur baby.k, bestnyer dapat baby.

    ReplyDelete
  2. tq yer kak lyn... saya tgh tunggu ari jer nie

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends