tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 14 April 2010

BUSY.... BUSY..... BUSY

Assalamualaikum n salam 1 Malaysia...

Lama x buka blog, amat busy skrg ini... di ofis busy... cuti weekend pun bz gak... entah lah... 2 minggu aku x lekat rumah.... huhuhuhu kalo this week nie planning my hubby tu jadi so, masuk 3 minggu lah x lekat rumah... x tau lah nak citer dgn situasi rumah ku saat ini....

so aku curi lah masa rehat tgh ari nie, utk update sikit story.... esok cuti nak bawa qiera jumpa dr pakar kanak2 di Columbia Asia, Puchong dah lama sangat dia selsema.... opsss.... banyak perkara yg akan dilakukan... antar hakim sekolah di putrajaya, farisya ke Taska then we all pecut ke LHDN Shah Alam.... hubby dpt surat dari LHDN minta bayaran, so kena settle lah coz sblm tu ckp x pyh byr nie kena pulak byr tax... huhuhu yg dia query tahun 2003..... 11.30 appointment Qiera dgn Dr Florence.... tu pun x tau settle smpai kul brape.... Kul 2.00 lak lori from Muo nk hntr brg hehhehhe thanks to my hubby belikan set bilik baru.... tu lah planning lain beli lain.... selalu macam tue....

last week balik kg, terjebak beli di kedai perabot di Muo, nie 2nd time beli... 1st time nak pindah rmh, dah serasi dgn product sana... beli pandai sgt, bilik yg sedia ada pun x kemas lagi, mana nak letak yg baru nie pulak huhuhuhuhu

sebelum tu planning nak beli chest drawer jer utk letak baju anak2... g survey kedai perabot di Subang, Puchong n Tmn Equine... semua x berkenan... then decide nak tempah built in wardrobe bole letak baju anak n dgn ibu n ayah sekali.... rege pun mahal gak kan... kalo 6 kaki rege dalam seribu lebih gak.... survey dgn kak iparku yg baru buat wardrobe di rumah barunya dekat 2 ribu gak.. still mahal kan.. huhuhuhu nak murah buat sendiri ler....

akhirnya... beli set bilik baru :) bila di kira2 sebenarnya dah trlebih bajet... bajet dlm 2k and last 3k.... tapi dpt byk barang... set bilik, tilam, bantal and rak kasut baru :)

thanks bang, minta beli chest drawer tapi abg bagi lebih so ibu ambil jer lah.... next year belanja lagi yer. hehhehehe

2 comments:

  1. waaaaaaah bestnyer.. nak jugak2... hm nak tanya kedai tu kat mana? saja nak cuci mata

    ReplyDelete
  2. kak lyn, sy beli kt muar, rege bg sy murah lah compare dkt sini.... berganda kalo perabot ikea tu heheheh

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends