tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 19 April 2010

Its Monday

hiiiii.... just take a time typing something for memory.... bz bz gak sometime kena spend masa utk diri sendiri.... asyik sibuk dgn hal org x faedah....

ari nie ada course Adobe Illustrator best menarik course nie... betul ckp cik siti fatanah, cikgu nyer handsome rambut panjang tp x bole lawan my hubby ek hehheheh suami i kan mestilah lg handsome....

Just to share, x dpt ikut member ofis g daki bukit broga, hubby dah planning dgn kawan bw anak2 jenjalan.... 1st planning nak g summerset, endau rompin. pas tu x jadi jauh sgtkan lagi pun bukan cuti sekolah.... so 2nd choice ke Tiara Beach Resort,PD dah dapat bilik dgn diskaun yg baik punyer..... and last hubby tanya, x penat ker? asyik brjalan jer.... hehhehehhe ingatkan aku sorang jer penat... and decide x payah lah pergi... dgn bilik yg still tunggang langgang dgn perabot kain baju x tentu arah macam org baru pindah umah huhuhuhu opsss sebelum trlupa hubby i catkan bilik dgn color baru so mood pun baru kan hehhheh :)i like coz color tu combine with my feveret color.... its purple with grey... cantik sangat :)

belum habis citer lagi daa, hubby received kol dari wan... esok mcm maner? ker maner? jadi ker? ntah lah.... at last kita org g ke Sungai Klah, Kolam Air Panas tue.... sangat best tau.... i anak beranak mandi x ingat, abis muka i sunburn, bdn si sya pun dah berbelang2, si adik jgn x ingat suka sesgt, next kita g lagi ek... walau penat, BEST...

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends