tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 10 March 2010

Gambar @ Bandung

salam, lama x update blog nie...

malas yg tramat malas, kepala nie serabut dgn mcm2 perkara... x tau mcmana nak luahkan.... nk luahkn kt sini takut salah persepsi pulak.... dlm fb pun x sesuai langsung.... macam nak g cuti2 lagi, tp di mana ya????







nie lah, makanan yg kami makan, mostly makanan padang... itu yg sesuai dgn selera

nie gmbar dah nak balik, dtg bandung 1 bag jer.... balik dah beranak beg tue... x tau lah apa yg d shopping kan :)


nielah antara barang2 yg dibeli... mostly utk kami sekeluarga n sedara terdekat sajer.... semua duit rupiah abis huhuhuhu nak beli souvenir pun x dpt... its interesting place to shopping.... plan nak g vietnam n china pulak... kena start menabung balik..... kalo x jadi isu pulak, yg penting x guna duit yg x sepatutnya ek.... nie blanje atas duit "sepencarian" k..... pada mereka yg suka berburuk sangka yg bukan2 dgn cara terhormat tue... faham2 jer lah ek.... saper makan cili dia terasa pedas.... 

- peace -


1 comment:

  1. byk gak shopping kat bandung sampai penuh katil tu

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends