tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 16 March 2010

Planning lain jadi lain

salam n selamat pagi,

nk story our planning yg x jadi last weekend..... hubby dh sms on friday, suruh apply cuti pd isnin dan selasa nie, esok(sabtu) pagi kita gerak ke kelantan.... aku yg 1/2 day time tu, sms kt nana mntak tlg isikan form cuti nnti balik keje aku sign ler borang tu.... selepas 5 jam berlalu, dpt sms from my hubby "Salam, for those who will plan to apply next week annual leave by NOW, I will not approve! since we have lot of work to execute, tq. Dah cukup kuota....." hubby forward sms yg diterima dari bos nyer.... hmmmm so cancel lah our planning.... aku pun redha lah kan, nk wat mcm mana itu punca rezeki kami sekeluarga.....

so, x dpt g mana2 aku pun ajak balik kg di Kota Damansara, planning nk zoo negara jer lah.... senang nnti adik2ku bole tlg jg anak2 sekali hehehheh :) biasalah kita hnya merancangkn.... at last we all g Muzium Sultan Azlan Shah, di Shah Alam.


ronda2 kt dlm bw anak2 menghayati sejarah2 yg terdapat di selangor.. sebelum nie ada pameran alam kubur di situ.... tanya staff sana, dah tutup coz ada org complain.... lepas penat ronda2 dgn cik farisya mengamuk2 nak masuk sekali lg dlm tue... dlm usaha ayah memujuk x jln gak... ibu dtg dgn garang nyer hehhhe :) memaksa balik hehehhe :)

pas tu masuk Plaza Alam Sentral.... makan KFC, n planning lagi nak main bowling kt situ... check ada 8 org waiting list n ada tournament yg baru bermula... so kami decide balik semula ke kota damansara n g showroom keter.....

hmmmm ntah i berkenan yg itu, my hubby lak x berkenan, hubby kata design x cntik rege dah ok.... yg hubby berkenan i lak x suka coz so xpensive huhuhu tapi still syg dgn keter skrg kalo ada duit lebih nak jer guna dua keter... hmmmm membazir amalan syaitan kan.... rancang jer... laksana x tau lagi bila.... hehehhehe

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends