tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 17 March 2010

apa2 aje

hiiii,

bln nie hati agak berbunga, apa yg aku idamkan dah dapat.... dapat beli busha legging utk qiera n dapat beli tudung hawa dgn rege pun baik punyer hehhehe :)... I LIKE

harap our planning for esok pun brjalan dengan lancar.... best nyer
x sabar ibu.... opssss hakim yg x sabar...

ok lah... time to see my princess Faqiera Hadira....

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends