tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 7 July 2009

cuti a.k.a emergency leave

Salam and hi everybody....

x aper yg menarik sangat utk aku citerkan... cuma sekarang masa mencemburui utk bersuka ria... so x lah aku nak update selalu blog nie... gambar qiera yg dah pandai senyum n bersembang ada dalam kamera x sempat nak up load lagi, al-maklum handphoneku tak canggih kalau tak bole bluetooth jer

dalam 2 minggu kebelakangan ini... semua perkara berlaku tanpa di rancang... last week pun aku nyaris x gi exam KPSL... hari nie pun memang x rancang nak cuti. gerak akim mcm biasa n masa akim tgh wat aktiviti, "ibu... akim sakit perut, dada akim pun sakit, sakit sangat2 ibu".. aku nengok muka dia pun pucat gak... mungkin masuk angin, sapu pewot dgn minyak yu yi qiera suruh dia baring dulu... next aku nengok farisya lak... dia dah demam dari khamis lagi, time aku nyaris x g exam KPSL, dah g klinik ambil ubat still x elok lagi, dia demam malam, siang agak cergas dan bila malam lemah-longlai badan.. ciyan benar aku nengok.. susu langsung x sentuh sejak khamis hingga pagi tadi... so keputusan memang hari nie aku emergency leave, utk anak2 tersayang.

and cuti aku dah tolak sehari.... inilah 1st time aku ambil cuti... untung tau bersalin awal tahun, jimat cuti hehehhehe so pada kenkawan yang tgh rancang nak tambah anak atau baru kahwin tue... cuba2 lah usaha bersalin awal tahun yer...
kita hanya merancang selebihnya ALLAH S.W.T yg menentukan.

Di kesempatan ini juga, aku nak ucap tahniah buat zaa, nini n ain di atas kebahagiaan yang baru diperolehi. moga happy n tabah dalam mengharungi dunia baru.
TAHNIAH yer...

so godek2 lappy nie ada gak gambar yg belum post kat blog... bole ler layan... zaassssssss

gambar nie last month masa aku kat muo nak balik ke puchong...





1 comment:

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends