tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 14 July 2009

deMam oh DeMam

salam n selamat malam....

musim demam melanda familyku... farisya org pertama kena demam, pas tu akim then qiera and now hubby n farisya again....

hope, aku di beri kekuatan untuk menepis virus demam ini....

Ya ALLAH moga kau beriku kesihatan yang baik untuk ku menjalankan tugas ibu n isteri... aminnnnnnnnn

selamat malam

p/s : semua dah tido, ibu sambil2 mengemas umah n update blog....... almaklum siang tadi kat ofis x bole cuci mata, internet problem so now lepas geram sekejap huhuhuhu

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends