tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 23 June 2009

Dah Mula Kerja daaaa

Salam...

lama tak update blog.... minggu nie aku dah mula brtugas, ari nie masuk ari ke-2, kat ofis tgh busy dgn kerja2 "5S" iaitu Sapu, Seragam, Sentiasa amal, Sisih dan Susun....

Dengan kesibukan itu, aku pun menyibuk gak update blog nie... rutin harianku telah berubah semenjak minggu lepas lagi.... selama nie pagi2 uruskan hakim saje... sekarang farisya n faqiera pun keluar pagi bersama ibu ke PUTRAJAYA.... Kami 4 beranak bergerak dari Puchong ke Putrajaya.... itulah rutin baru ku.

Mula2 antar hakim ke Sekolah, pas tu hantar farisya ke taska MOF, then antar Qiera lak ke taska AG and finally baru ibu lak g kejer...... lunch time ibu g jumpa Qiera utk bf Qiera. Rutin petang pulak, ibu g ambil Qiera dulu, pas tu ambil kak ngah dan lastly ambil abang hakim kat umah nurul di presint 8.... itulah tugas ku utk 5 hari seminggu.... Untuk anak2 tersayang ibu sanggup harungi semuanya... semoga Allah memberkati apa yang aku lakukan ini.... aminnnnn

Bercerita ragam Farisya yg baru 1st time g taska.... on the first day dia happy sangat coz tgk ramai kawan2 sebaya, masuk hari ke 2 sampai jumaat lepas, dia mengamuk x nak di tinggalkan disitu... huhuuhuhuhu mengamuk n menangis ya amat... tapi ibu tegarkan hati gak... tinggal jer dia mcm tue... sekejap pun nangis tue, biasalah budak baru minggu pertama kan... masuk minggu ke dua nie, dia dah ok, dah x nangis... cuma kena layan ngade2 dia jer lah... ibu dokong dia sampai ke taska... huhuhu x larat ibu dokong kakak...

Qiera happy jer g taska kan.... hehehehheh mau x baru 2 bulan, mana tau aper. tapi dia pasti gumbira coz dpt jumpa ibu n bf on lunch time.... dia lah anak yg rapat dgn ibu.. hope aku bole bf dia sepenuh until qiera setawun kan dikkkk

ok ler.... itulah setakat kali nie entry ku...

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends