tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 14 February 2013

Kembali

Salam Bismillah,

lama menyepi kan... 2 bulan tak berupdate :( hmmmm mood ke laut sgt2.... dgn macam2 hal yg nk diuruskan..... gambar g jalan2 kat sarawak cuti sekolah disember hari tue pun x smpat nk upload n story kat sini.... nie baru nak panas2 kan blog yer.... TQ buat korang2 yang sudi klik blog yg x brape glamer nie Alhamdullilah.... kesihatan dah bertambah baik :)

Alhamdullilah, rezeki mengandung anak ke 4 sekarang nie.... kandungan pun dah 4++ bulan :) 
Pengalaman mengandung kali nie berbeza sangat dengan sebelum nie... mau x beza uollss 
Mengandung 3 anak sebelum nie di umur 23, 27 dan 29..... Sekarang nie umur 32++ hehehe urat2 n tulang2 dah x brape nak kuat... tapi nak juga ngandung.... 





korang doakan yer semoga saya di beri kekuatan fizikal, mental... muntah2 still ada lagi... tapi x seteruk di awal mengandung.......

k lah.... nnti sambung balik yer....

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends