tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 21 February 2013

J!w4nG K4r4T

salam bismillah,

mood jiwang karat sekarang nie :) bulan nie adalah anniversary kitaorg.... dah 10 tahun tau.... time flies...
hmmmmm mcm nak ajak abg i candle dinner kt maner2  just us hehehehe mana lak nak letak yang 3 anak lagi tue.... Nak buat macam redmummy tido semalam kat hotel brdekatan pun x bole gak hehehe sooooooo as usual seperti tahun2 sebelum nie kita celebrate makan2 dgn bawa 3 anak and my sweet little bby sekali lah..... lagi puas hati kannnnnnn

hadiahhh.... hmmmm no idea buat masa nie... tapi abg i dah bg green light dgn permintaan isteri yang every month request hehehehe and alhamdullilahhhhhh dia dah setuju n tunggu promosi baru bole booked :) kali nie berdua lah yer :)


  

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends