tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 22 February 2013

Masakan Cina

salam bismillah,

pernah buat entry before nie... entry ada tapi gambar semua dah hilang :( gigih nie nak buat entry baru :)
nie semua penangan JJCM minggu lepas hehehehe Dah 2 3 kali makan dgn restoran yg berbeza, makanan masakan cina muslim nie, harga makanan diaorg nie agak mahal jugak ler.... tp sedap tau sesekali makan bole ler..... menu yang harus try masakan chinese style nie sotong goreng telur asin :) nyummyyyyy sy sudah terliur nie :)

yang nie entry makan2 kat RESTORAN MOHD CHAN ABDULLAH sama gak situasi nyer entry ada gambo nan ado hehehe nnti sy search semula gmbr n buat entry yer :) soorrryyyyy


Restoran Hj Zenith, Bangi
 
Air Kedondong Asam Boi :: sangat sedap ::




 ikan siakap masak aper ntah.... dah lupa hehehehe

 
 haaaaa nie dia sotong goreng telur asin yang sedappppp


  nie dia alamat Hj Zenith Restoran

 
 ruang kedai.... memang style cina betul

 

 makan berdua dgn abg i 
kalo x silap time lunch nie 
anak2 kat nursery
konon2 celebrate anniversary 2012 berdua di siang hari hehehehe


No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends