tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 26 November 2012

GOLD COAST MORIB

salam bismillah.... 

Musim cuti sekolah sekarang nie :) mesti korang dah plan mcm2 kan... bagi family yg anak belum sekolah pun, mesti time nie seronok join holiday sama... biasa lah time nie seronok bersesak-sesak hehehe.... nie sy nak share salah satu tmpat yg best utk bw anak2 mandi-manda.... GOLD COAST MORIB

saya bw anak2 bulan 7 yang lepas... nie pun saya beli online kat STREETDEAL.MY korang2 kalo nak brcuti tapi tidak keluarkan duit yg banyak kena lah rajin2 google n grab ler offer yg ada :) ini memang style saya... kita bole plan utk jangka masa panjang hehehe biasa sy yang rajin buat semua ini.... kalo duit korang banyak bole ler plan last minit...... 

nie google gmbr view pool kat GOLD COAST MORIB


nie time baru sampai nak check in.... ramai org tau.... memasing bawa kertas sekeping  nk
redeem voucher yg dan beli on line kat STREETDEAL.MY
hampir sejam gak que nak check in
rezeki kami :) sy request bilik mngadap pool n terus dapat
tak payah tunggu lama tau
pergi sama dgn kwn lama masa keje di Metro Driving Academy, Kak Syima
dia kena tunggu kat luar dulu coz bilik x ready lagi.... kesian dia hehehe
korang kalo nak jenguk2 apa ada kat GOLD COAST MORIB bole klik blog nie kak Syima
dia rajin update story.... i lak ke laut hehehe
nie pun entry terperuk separuh jalan

nie lah buah hati saya.... tgk muka kakak semacam jer
x sabar nak mandi huhuhu

nie lah jakuzi yang ada dalam bilik kitaorg 
best anak2 sakan berendam, ibu org trakhir yg brendam tgh malam :)


bilik luas tau.... ada balkoni lagi

petang tue budak2 nie main pasir kat tepi pantai 
anak k.syima nie pun nama sama Qiera tape ejaan lain Kyra
gmbr nie copy dr blog kak syima

kanak-kanak n ibu-ibu yang riang hehehe
yg nie pun copy dr blog kak syima

saya n kak syima
cun gak ek hehehehe so perasan
nie juga copy kak syima

atas nie semua aktiviti pada hari pertama.... malam tue dapat FREE DINNER utk kami
x sempat nak snap makanan yg di jamah


gambar bawah nie pada hari ke dua selepas BREAKFAST FREE juga


esoknyer baru mandi pool :)
nie ler anak2 saya.... kalo dapat mandi pool memang ler x ingat dunia



ibu

1st time jumpa tapi dah mesra :)




ambil gmbr dari bilik.... ibu naik awal 
nak berkemas check out
diaorg pulak mandi sampai kecut



korang tengok sampai kosong pool nie diaorg x nak naik lagi
masing2 dah ready nak check out
nasib baik ayah nyer rajin melayan karenah anak2
ibu rajin mengemas hehehe



untuk 2 hari 1 malam nie cuma RM180 jer 
harga asal RM657
 
NIE OFFER YANG SAYA DAPAT

73% OFF 2D1N Stay at GOLD COAST MORIB
Studio Suite with Jacuzzi + Buffet Dinner + Buffet
Breakfast + Water Theme Park! FOR 2 PERSONS at
only RM180 instead of RM657!




7 comments:

  1. salam,

    maaf nak tanya..best jugak deal ni..nak tanya kalau dia provide untuk 2 org anak2 dinner ngan bekfes free ke..ingat nak beli jugak voucher ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam<
      sorry lmbt reply... breakfast n dinner utk 2 org termasuk anak 2 org jer... if sy kena byr 1 coz anak 3 kan :)
      sekrg lg murah RM150 cepat2 lah booked

      http://www.streetdeal.my/deals/view/3170/0/77_percent_OFF_Gold_Coast_Morib_New_Year_Early_Bird_Promo_for_2_2D1N_in_Studio_Suite_with_Private_Bath_Jacuzzi_Buffet_Breakfast_Buffet_Dinner_Water_Theme_Park_Admission._.html

      Delete
  2. nak tanya, bila dah dapat voucher dari streetdeal, kita cuma tunjuk voucher tu masa check in saje ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.... print jer voucher tue bw masa check in :) nnti dia akan bagi voucher breakfast, dinner and water theme park...
      salam kenal yer

      Delete
  3. nak gak..nak gak..

    ReplyDelete
  4. sy de bli voucher ni tp mcm x phm jer..nk redeem time bile? klu time travel..nape tarikh lain2..

    ReplyDelete
  5. Tarikh utk pegi bila2 ker or kena inform dulu..camner nak inform

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends