tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 21 November 2012

TESCO BANDAR BUKIT PUCHONG

Salam bismillah....

Hai korang semua, apa cerita ye...... meh nak share port baru utk korang2 shopping barang dapur :) bagi yang dkt area2 Puchong, Cyberjaya, Putrajaya dan Seri Kembangan mai ler terjah kt sini.... yg istimewa operasi TESCO extra, Bandar Bukit Puchong beroperasi 8 Nov 2012 yang lepas dari jam 8.00 pagi sehingga 1.00 pagi

masa minggu pertama di buka ada less 5% untuk ke semua beras, sekrg dah tak ada yer.... tgk2 juga beras, tapi beras yg kami guna x jual utk 10kg.... memang beras tue susah nak dpt kat semua store.... kami sekeluarga guna beras rebus or nama omputih parboiled rice hmpir setahun gak mkn beras nie :)

















No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends