tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 28 September 2011

hadiah Syawal

salam bismillah,

dapat hadiah dari abg i dia beli pun tanpa saya ada sama.... sebelum raya hari tue, abg i bawa 3 org anak ke giant kota damansara.... saya kat rumah membantu mak masak lauk2 utk raya esoknyer

nak tau hadiah aper.... mesti korang imagine baju kebaya, kurung, jubah tak pun.......................................................................... pak habib hihihihihi emas tgh mahal sekrg nie.... cukup lah kasih sayang jer :)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok lah.............. nie hadiah dari abg i......... thanks yer abg..... abg bagi hadiah nie, saya terima dgn suka hati :)

 belum di rasmikan lagi :)
memang ngam dgn saiz saya.... mcm sayang jer nak pakai

korang tau tak aper maksud hadiah nie ?????????

maksud nyer....
abg i suruh saya exercise lebih kerap lagi 
hihihihihihi 
x alasan dah kasut sukan cuma ada 1 jer
so nie dah ada 2 so bole silih ganti

bukan aper sejak kejadian MaLanG Tak beRBaU saya dah fobia nak berbasikal tapi exercise yg paling sy suka adalah berbasikal tak terlalu penat :) tapi berpeluh yang paling banyak

minggu nie bole lah start.... musim open house dah abis, boleh lah berexercise n beriadah bersama family tersayang......

1 comment:

  1. dah dapat kasut baru kene la lebih rajin exercise tu kak..selamat ber exercise..(^_^)

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends