tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 15 September 2011

story menjelang SyawaL 2011

salam bismillah,

x story nak citer, tp sedey raya kali nie camera rosak di pagi raya... dapat snap 2 keping gambar then lense x berfungsi dah.... tue x byk sgt gmbar2... yg penting raya dapat bersama family tersayang, sedara-mara tue yg penting :)

cuti raya ambil awal gak, walaupun beraya di kota damansara dulu... nak keje pun ramai yg dh brcuti... so kesempatan yg ada rehat2 kan diri n ngemas2 apa yg patut... tp sama gak mcm x kemas jer....

Sabtu, 27 ogos tue.... kuar rmh g ambil baju yg ditempah.... 2 tempat kena pergi... yg girls n boys tempah kt tailor lain2... g cari manik2 yg nak di tampal lagi.... n hari tue dpt gak berbuka puasa di chop n steak, serdang :) lepas dah makan2 tue g singgah kat mines, x shopping aper pun beli baju tmbahan utk anak2 jer.... settle semua abg i ajak singgah pulak bazaar larut malam kat mines tue.... sebenarnyer badan dah ponat tp x pernah singgah situ..... alang2 dah berjalan tue... biar sampai fengsan :)

kat bazaar x beli aper pun.... beli brg abg i dgn anak2 juga.... huhuhuhu x satu pun brg utk saya .... sampai rumah pukul 2 pagi..... anak2 memang penat betul..... saya pulak x terus tido kay.... sibuk pulak tampal batu kat baju raya tue, excited kan.... dalam sibuk2 menampal batu2 tue, tgk jam dah kul 4... kalo nak tido confirm x bangun sahur kan.... so memasak lah pulak utk sahur tue.... kul 5 gerak hakim n abg i, makan2 siap ngemas apa yg patut kul 6.30pagi..... saya pun zzzzzzzzzzzzzzzz

bangun pun x lewat maner... kul 9 dah terjaga, sibuk pulak membasuh baju raya tue..... packing 2 jenis beg. 1 beg balik kota damansara n 1 lagi beg balik muo..... petang ahad tue kami berdesup balik kg...... kota damansara..... nasib jalan clear.... x jammed pun ^_*

 nie lah baju kami sedondon tue.... tahun nie ambil kain satu papan.... cotton

sambung next entry yer *_^


No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends