tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 5 October 2011

JOM REGISTER ^_*

salam bismillah,

korang pernah makan kat The Manhattan FISH MARKET.... saya x pernah lagi makan, n ada ler nengok kawan2 g mkn situ mcm sedap jer... tue yang mengidam teringin nak rasa... tgk web site nyer menggoda iman :)

lagi pun bulan oktober nie bulan spesel sikit, birthday abg i, tue yg ngidam nak mkn kat situ hihihihihi lagi pun mcm org ngantuk di sorongkan bantal.... rezeki pun datang bergolek dapat diskaun 50% order online :) jom ler kengkawan register kat sini GROUPON.COM  ........... It's Free :)

cukuplah makan kami sekeluarga...

nie my 1st order :)

nie 2nd order :) baru order semlm ^_*
bila nak g makan x sure lagi hmmmmm
hari yg sepatutnyer, kemungkinan besar balik kg
so celebrate awal seminggu lah 
hadiah? x decide nk bg aper?
thanks yer abg i dapat hadiah triple lagi :)
disember nnti lain pulak yer hihihihihi

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends