tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 21 May 2010

You Body can fit size s to m :)

salam sejahtera....

isnin baru nie, lunch hour lepas hntar baju sekolah hakim terus ke keep slim di presint 15, putrajaya. itu pun sbb terpaksa coz dah terbeli trial dgn bayaran rm29.00.

bg sasaper yg terlebih duit, memang berbaloi g situ coz dia sbg reward buat kita. sesekali kena manjakan diri k. al-maklum kalo dh trial kena gak dengar dia bg consultation.... timbang berat mcm agak trkejut gak coz turun 2kg. Miss tu ckp "you body can fit size S to M"!!! wow mcm x caya jer, dpt pakai size L pun dah cukup hehehheh :) itu nnti dah kurus sgt kan.... berat pun paling ideal 47kg to 50kg jer oooooo sekrg nie dah trlebih sudah huhuhuhu

biasa lah miss tu pun pujuk rayu mcm2 suruh ambil treatment seterusnya. nasib ada pengalaman sebelum nie... so saya dpt tepis pujuk rayu nyer hehheheheh :)

setakat ini utk ari nie.... nnti sambung kemudian nak buat 5S k :)






No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends